Yangın Merdiveni Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın intizamlı testleri binalmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile dayalı etüt geliştirme çkırmızıışmalarımız vardır. 

İzolasyonlu Yangın Baplarımız sağ başüstüneğu derece, şık bir görünüm esenlayabilmek derunin kullanılacağı mekana gereğince bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın çabucak kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlar ve katkısızlıklı bir şekilde hikâye yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Yangın merdiveni sebebiyle yangın esnasında insanoğluın emniyetli ve hızlı bir şekilde boşaltma edilmesi sağlamlanır. Meydana getirilen tetkikat, yangın başlangıcından itibaren geçen 3 dakikalık süre ortamında hadise yerinin dumanla dolduğu muayyentir. Tekrar sadece 6 dakikalık güdük bir sürede ortamın alevlerle kaplandığı tespit edilmiştir. Bu denli hızlı gerçeklehandan yangın olumsuzluklarıyla konstrüksiyonların muhtevaindeki merdivenler kullanılamaz bir hal kırmızıır. Böylece strüktürlardan çıkış imkânsız olabilir. En oflaz alternatif kaçış yolu ise yangın merdivenleri sebebiyle oluşur. Emanet kaybının en aza indirilmesi ya da baştan aşağı engellenebilmesinde yangın merdivenlerinin gösterişü çok büyüktür.

Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının cihetı aralık otomasyon sistemlerine münasip aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın bapları camlı kabil.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, sair yangın bapları üzere yapı emniyetliği çekimının önemli bir parçbeyıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, nâre dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin sair taksimmlere yayılmasını engelleyerek Yangın Kapısı Fiyatları yangının muayene altına hileınmasına yardımcı mümkün ve insanların binadan emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini katkısızlayabilir.

Yangın kapısı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Projeye en mütenasip Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dışarı çın kolaylıkla oluşturulan ve ordu grupların esenlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas ivedi hâlet anında bapnın olabilir olan en azca dem kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Konstrüksiyonların bir parçkakımı şeklinde olduğundan tamam şekilde monte edilmeli ve berduş şekillerde olmamalıdır.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da belli standartlara gereğince üretilmek zorundadır. 

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden gestaltlmalıdır. Kapının yanma süresi en az 30 dakika olmalıdır.

Yangın Kapısının hizmetını gerçekleştirmek için meraklı firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapısının bakımını ihmal kılmak yahut amatörce çıkarmak önemlice payanlara defa hevesliabilir. Bu süreçte İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak destek alabilirsiniz.

Bununla beraberinde yangın merdivenlerinin bir kanatının kategorik olması ve dumandan etkilenme ihtimalini bertaraf etmesi sebebiyle binalarda tanıdık yangınlarda emanet zayiatının olma ihtimali gerçek oranda düşmektedir.

Report this wiki page